Pretraži

NEVIĐEN SKANDAL U AMERICI: Prevaranti prodavali karte za sahranu ubijenog repera (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/Nipsey Hussle

Poznati američki reper, Nipsi Hasl, ubijen je 31. marta ispred svoje radnje, u Los Anđelesu, a samo nekoliko sati pre toga je na društvenim mrežama komentarisao o svojim neprijateljima.

——————– Sponsored ——————–

Imati jake neprijatelje, to je blagoslov – tvitnuo je Hasl u 2:52 popodne, kobnog 31. marta.

Mnogi muzičari i javne ličnosti su odmah izrazile svoju tugu na društvenim mrežama, među njim i Džon Ledžend.

  • RIP Nipsi! Baš sam proveo dan s njim, snimali smo video za novu pesmu… Bio je tako nadaren, tako posvećen svojoj zajednici… ne mogu da verujem da ga više nema – napisao je Ledžend.

Međutim, najtužnije od svega je što je neko pokušao da zaradi novac na prevaru i to prodajući karte, putem interneta, za Nipsijevu komemoraciju.

Prevaranti su na internetu napravili lažni događaj Nipsijevog ispraćaja u večni život i rezervacije naplaćivali onlajn.

Čitava zbrka je trajala samo nekoliko minuta i nakon toga su odmah skinuli sav novac s virtuelnog računa, jer je jako brzo ta akcija zaustavljena od strane nadležnog sajta putem kojeg su naplaćivali novac.

Screenshot: TMZ

Screenshot: TMZ

 

Ipak, prevaranti neće uspeti da podignu sredstva koja su prikupili, jer zbog velike prašine koja se zbog ovoga podigla u SAD, nadležni organi su reagovali na svim poljima. 

Ovo je dosad neviđen skandal u koji se javnost bez razmišljanja uključila u toj meri da su prevaranti tokom tih nekoliko minuta beležili cifre i do 500 dolara u sekundi.

 

Ipak, ta sredstva prevaranti nećuspeti da naplate, jer se ve brzo pročulo i dobilo veliku medijsku pažnju u SAD, pa je dalji razvoj te prevare osuBez obzira na sve, ovo je veliki skandal, jer je u javnosti uspela da prođe jedna tako užasna prevara, a prevaranti su naplaćivali i do 500 dolara u sekun 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz