Pretraži

Neviđen skandal na nastupu poznatog repera: Igračica doživela peh na sceni, reakcija slavnog muzičara razbesnela fanove (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/badbunnypr

Poznati reper Bed Bani doživeo je peh na nastupu, kada su se hulahopke njegove plesačice zakačile za njegove pantalone, a reperova reakcija nakon toga naišla je na veliki broj kritika.

Poznati izvođač Bed Bani pre nekoliko dana je nastupao u Portoriku. Mnogobrojni fanovi su prisustvovali ovom nastupu, ali zbog jednog incidenta je celo njegovo izvođenje palo u drugi plan i sada svi pričaju samo o jednom momentu.

Naime, tokom izvođenja jedne od svojih poznatih numera, kao i plesa koji je pratio izvođenje, hulahopke pevačice koja je igrala pored njega su se u jednom momentu zakačile za reperove pantalone.

Tokom ovog incidenta on nije ni prstom mrdnuo kako bi rešio tu nezgodu i pomogao devojci, pa je ona otkačila odeću od čarapa koje su se „zalepile“ za cirkone na njegovoj garderobi.

 

Njegova reakcija nakon ovog incidenta naišla je na veliki broj negativnih kritika velikog broja fanova, koji ne prestaju da komentarišu kako je pevač ovim gestom preterao.

„Baš je bio grub prema njoj, ona je samo radila svoj posao kao plesačica“, „Preterao je“, „Baš je bio agresivan“, „Njegova reakcija je neprimerena“, „Previše je uobražen“, bili su samo neki od komentara.

Podsetimo se, izvođača su tokom prethodne godine povezivali sa manekenkom Kendal Džener. Naime, oni su prvi put povezani u februaru 2023. godine. Nekoliko puta su viđeni po restoranima, u izlascima, sa prijateljima i na košarkaškim utakmicama, ali su svoje prvo javno pojavljivanje za medije imali tek u septembru na Nedelji mode u Milanu.

Nepuna tri meseca kasnije i ni punih godinu dana od vesti o njihovoj vezi par je odlučio da stavi tačku na njihovu ljubavnu priču.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz