Pretraži

NEUSPELA SEKS AFERA: Zapad u još jednoj propaloj akciji protiv Novaka Đokovića

Showbiz
0
Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Pored svih dosadašnjih pokušaja da ga unište, od poturanja priča da je njegova loša igra uzrokovana problemima u braku, zatim da ima nešto sa Natašom Bekvalac, pa i Marijom Šarapovom, zapadni mediji su došli na ideju da angažuju devojku koja bi trebalo da spava sa njim za ogromnu svotu novca, sve to snimi i kasnije objavi u medijima. 

U pitanju je srpska manekenka Natalija Šćekić, koja je ponuđeni predlog istog momenta i odbila.

Ona je u intervju za magazin Svet otkrila da su joj nudili do 60 hiljada dolara kako bi Novaku napravila seks skandal, ali da to nije uradila zato što kako kaže, on to ne zaslužuje. 

  • Nazvao me čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smejem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim – započela je manekenka.

– Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva devojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu – rekla je Natalija za magazin Svet.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz