Pretraži

Netfliksova zvezda napustila Ameriku i preselila se na Balkan: Glumica probala jelo koje ljudi sa naših prostora OBOŽAVAJU, pa komentarom izazvala lavinu reakcija (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Tiktok printscreen/Julie Theis

Influenserka Džuli Teis, koja je poznata po Netflix-ovom rijaliti programu „The Trust: A Game of Greed“, napustila je Ameriku i preselila se u Hrvatsku, tačnije u Dubrovnik.

Ona je nedavno posetila i ostrvo Hvar, gde je probala nekoliko stvari iz pekare, a neka hrana ju je posebno oduševila.

Džuli je prvo probala štrudlu s jabukama, koja joj se svidela, ali je po preporuci uzela i burek. Pored toga kupila je i kroasan i čokoladni kolač, ali ju je, kako kaže, najviše oduševila pica.

„O, moj bože. Ovo je tako dobro. To mi je najbolje, pa onda burek s mesom, pa sa sirom. Ako ste u Hrvatskoj, idite u pekaru. Vredno je svih kalorija“, rekla je.

Njen video su komentarisali Hrvati i sugerisali joj da burek treba da jede s jogurtom, ali su je i upozorili da burek sa sirom ne postoji.

„Ups! Sledi lavina komentara da je burek samo s mesom. Na Balkanu nikako ne smeš da kažeš da je burek sa sirom“, „Probaj i krompirušu! Odlična je“, glasili su komentari.

 

@julietheis Bakery Haul in Croatia 🥐 #Foodhaul #Croatia #Hvar #LivingAbroad ♬ original sound – Julie Theis

Inače, Džuli je prvobitno htela da se preseli u Los Anđeles, ali je ipak došla u Hrvatsku, piše Blic Žena.

„Mislićete da sam totalno skrenula sa uma kad vam ispričam kako sam se preselila u Hrvatsku. Plan je bio da se preselim u Los Anđeles. Prodala sam stan, sav nameštaj, kupila novi automobil kako bih mogla da se vozim do Los Anđelesa. Odjednom su stvari krenule nizbrdo. Uhvatila me je panika oko odlaska. Odlučila sam da meditiram i bilo je jasno da mi je univerzum rekao da ne idem u Los Anđeles. OK, neću ići, ali šta da radim kad sam upravo prodala sve što imam? Univerzum mi je rekao da se preselim u Hrvatsku“, ispričala je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Theis (@julietheisofficial)

Ona je u jednom videu istakla i šta joj smeta u Hrvatskoj

„Volim Hrvatsku, ali, dajte, ljudi, morate prestati da pušite. Kosa mi miriše kao pepeljara. Da ne govorim o odeći. U Americi nije dozvoljeno pušenje ni na javnim mestima jer je pušenje loše i za druge ljude oko vas„, požalila se.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz