Pretraži

,,NERVOZNA SAM, AGRESIVNA I OPASNA PO OKOLINU“: Nataša Bekvalac šokirala objavama (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ bekvalceva

Pevačica Nataša Bekvalac godinama je poznata kao strastveni pušač, ali se često odvikavala od ove navike. Takođe, sada je definitivno rešila da ostavi cigarete, ali je upala u nikotinsku krizu, te se svojim pratiocima na Instagramu požalila kroz šta sve prolazi.– Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću. Ljudi, dan 5. bez  cigarete. Ovo je strašno kako se ja osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva… Doslovno sam opasna po okolinu – napisala je Nataša, ali se tu nije zaustavila.
 

Photo: Instagram/bekvalceva

Photo: Instagram/bekvalceva

 

  • I svi me nerviraju i sve me nervira i sinoć sam iz kante za đubre, negde oko tri časa nakon ponoći vadila ostatke palačinki koje je Hana naručila. Preko tih ostataka je bilo još smeća, samo da dodam. A ovo što sada radim, ljudi da li je realno da mene ne mrzi da pravim puding sa plazmom i da molim Boga da mi neko ne uđe u kuhinju i ne daj Bože traži da podelimo! Ne želim da delim svoj dezert! To me usrećuje! Ja sam emotivno rastrojena! – pisala je Bekvalčeva kojoj je očigledno bilo baš loše pa je nastavila.
  • Ja sam nepušač! Nikada više neću zapaliti cigaretu, ali jako mi je teško, jako patim, ovo je preemotivno za mene, ja sam volela cigarete – smenjivale su se emocije da bi u jednom trenutku podelila poruku koju je njenoj starijoj ćerki poslala drugarica.

Je l' neko hakovao tvojoj mami Instagram – glasila je poruka upućena Hani na koju je ona odgovorila da Nataša samo pokušava da ostavi cigarete i da njen profil nije preuzet.
 

Photo: Instagram/bekvalceva

Photo: Instagram/bekvalceva

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz