Pretraži

NERAZDVOJNI SMO: Anabela progovorila o pomirenju sa Andrejom

Showbiz
0
Photo: Instagram/anabelci

Anabela i Andrej Atijas, razveli su se krajem prošle godine, a sada zajedno sa ćerkom Blankom uživaju na Kopaoniku zbog čega su se pojavile spekulacije da su se pomirili.

——————– Sponsored ——————–

Pevačica je priznala da je Atijasu velika podrška tokom lečenja od alkoholizma, kao i da su nerazdvojni.

  • Andrej je izašao iz bolnice i dalje je na lečenju. Mene je uzeo za podršku. Njemu sam i dalje važna da se lečenje sprovede do kraja. Maltene smo nerazdvojni. Blankica skija sa tatom. Meni je važno da ona ima osećaj porodice, pogotovu na ovakvim putovanjima. Ona je mala, a dosta je prošla zadnjih meseci, pa nam je važno da joj povratimo osećaj porodice i prijateljstva, kao i sigurnosti – rekla je Anabela za "Blic".

Andrej je objavio fotografiju sa Anabelom i u njenom opisu stavio haštag "Moja devojka" na engleskom jeziku. Na taj način je izazvao sumnje pratilaca da je ponovo u vezi sa bivšom.



Anabela je prokomenatarisala takve spekulacije.

– Sigurna sam da ćemo uvek planirati zajednička putovanja dokle god je to moguće. A ako se desi nešto više među nama, javljam – istakla je ona za "Blic" i dodala:

  • Andrej i ja se nismo svađali. Više puta smo rekli da smo jedno drugom veoma važni i da ćemo zajedno odgajati dete i biti najbolji prijatelji. Moji roditelji su se razveli kada sam imala tri godine, imali su druge brakove, ali su uvek bili prijatelji. To mi je normalna stvar i hvala im na tome. Kod mene nije normalno da se ljudi svađaju i tuku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pogled ispod … @milan_ottica

A post shared by Anabela (@anabelci) on Dec 4, 2019 at 8:32am PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz