Pretraži

NEOSTVARENI SAN NATAŠE BEKVALAC: Jedna od najpopularnijih pevačica nije oduvek želela da se bavi pevanjem

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac je jedna od najostvarenijih pevačica na našim prostorima sa brojnim hitovima i neko je ko vrlo otvoreno priča i o lepim i o ružnim stvarima iz svog privatnog života. Ipak, iako nam se čini da znamo sve detalje iz njenog života, mnoge će iznenaditi podatak da je pevačica pre nego što se upustila u pevačke vode imala veliku želju da upiše Fakultet dramskih umetnosti.San joj je bio da se oproba na "daskama koje život znače", međutim Nataša je odbijena u drugom krugu prijemnog ispita.

  • I mama i tata su bili strogi. Moja porodica je konzervativna i ograničavala me je dosta kada je reč o mom temperamentu i prirodi, ali to je porodica koja svoje osnove zasniva na ljubavi. A ni ja nisam mogla da se zaustavim u mojim željama, jer je muzika tinjala iza mene. Međutim, pre nego što sam počela da pevam, pokušala sam da studiram glumu. Ali sam na klasi Petra Banićevića odbijena u drugom krugu – otkrila je pevačica jednom prilikom.

Nakon ovog neuspeha, Nataša je odlučila da se okrene drugoj umetnosti i svom talentu, pevanju. Ovakav izbor karijere nije naišao na odobravanje njenih roditelja.

  • Saopštila sam roditeljima da hoću da snimim svoju prvu numeru. Nisu se preterano obradovali, jer za njih muzika nije zanimanje. Smatrali su da treba da se bavim ozbiljnijim, gde imam posao od 8 do 16 časova. Kada su videli da ne odustajem od ideje da budem pevačica, počeli su da se bave mnome na pravi način. Nastupala sam na festivalu i od tog dana muzika postaje moj život – rekla je slavna pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz