Pretraži

NEOČEKIVANO: Tara Simov zakopala ratne sekire sa ovom ženskom osobom!

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Tara je nakon nemilog događaja tužila Anđelu, ali kako je sada u jednoj emisiji gde su zajedno gostovale otkrila da je izgubila na sudu, jer je slučaj zastareo. 

Simova i Veštica su se u protekle četiri godine često javno sukobljavale, vređale, ali sada su po svemu sudeći odlučile da zakopaju ratne sekire i izglade njihov odnos. Simova je tužila Anđelu, ali je izgubila na sudu, kako je rekla, jer je slučaj zastareo. Njih dve su se godinama unazad javno sukobile, a sada su progovorile o incidentu i svom odnosu sada.

Pogrešila sam, neke stvari su dovele do tog mog postupka, ja sam nju mnogo volela, bile smo drugarice, ona je mene povredila u jednom momentu, pa sam rešila da i nju povredim i to sam uradila na malo lošiji način i iskreno se kajem. Vreme je da se stavi tačka – rekla je Anđela i dodala:

  • Ona je shvatila da je meni stvarno žao i dogovorile smo se da na neki način rešimo te svari. Meni je bitan odnos sa njom, da ona nema traumu od mene, jer je meni zaista žao.

Tara je otkrila da sud u ovom slučaju nije bio na njenoj strani i da je odlučila da na miran način pokušaju da reše nesuglasice iz prošlosti. 

Imale smo razgovor, vreme je da se stavi tačka. Pravda, koju sam ja tražila sve ove godine, što se tiče suda, nije na mojoj strani. Nije imala nikakvu obavezu da me nazove, javila mi se preko prijatelja, videle smo se i pričale smo. Nisam joj verovala da joj je žao jer je napisala: ''Reci joj da mi je kao žao…''. Popričale smo pola sata, ručale jedno dobrih 4 sata. Došli smo do toga da nam je odnos okej. Drago mi je da sam se u svojoj podsvesti rešila te mržnje, žao mi je zbog situacije koja se desila – zaključila je Simova. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz