Pretraži

„NENAMERNO SAM GA POVREĐIVALA“: Amna prvi put javno o ljubavi i greškama koje je pravila (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/

Amna se u ovoj godini potpuno posvetila muzičkoj karijeri, posebno nakon pobede u takmičenju. Tako, ona je za kratko vreme izbacila dve solo numere, ali i dva dueta – sa Nikolijom Jovanović i Albinom.



Kako kaže, iako je očekivala da će postići uspeh, ovolikoj popularnosti se nije nadala:

Trenutak proglašenja pobede u šouu mi je bio hajlajt ove godine. Ne zašto što smatram da to znači da sam bolja od drugih, već sam znala da tad sledi sve ono što sam čekala – rekla je Amna i dodala:

– Iako sam nakon šoua imala plan da objavim tri, četiri pesme u ovoj godini, nisam mogla ni da sanjam da ću izbaciti ovakve hitove – navela je ona.

Poznato je da Amna retko u javnosti govori o ljubavnom životu, a ovog puta napravila je presedan i konačno otkrila svoj status veze, ali se osvrnula i na greške koje je pravila tokom ove godine.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

 

Ljubavni odnos koji sam imala u ovoj godini bio je jako lep. Momak je jedan u milion, po ponašanju, razmišljanju i svemu. Ja ga nisam prevarila ili nešto u tom smislu, ali prosto sam ja njemu bila na mnogo višoj poziciji prioriteta nego on meni. Prosto ova godina je bila takva, bila sam svesna toga i nenamerno sam ga povredila nedostatkom pažnje. Zbog toga se naš odnos i razorio jer nisam više mogla to da radim – objasnila je Alajbegovića.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz