Pretraži

,,NEMOJ TOLIKO DA SE TRUDIŠ“: Džastin Biber poslao osamnaestogodišnjem sebi ovu poruku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Džastin je u tinejdžerskim danima bio željan uspeha i slave, što je i postigao u jednom trenutku, ali je na kraju shvatio šta je u suštini važno.

On je podelio poruku u kojoj je dao savet samom sebi.  • Dragom osamnaestogodišnjem sebi. Prestani od svega da praviš takmičenje, pronađi radost u uspehu drugih ljudi i nemoj toliko da se trudiš, dovoljno je to ko si – napisao je on na Insta storiju.
Photo: Instagram/justinbieber

Photo: Instagram/justinbieber

Podsetimo, Biber je nedavno otvorio dušu fanovima i priznao da je promenio vrednosti kojima teži u životu.

Džastin je ranije imao poroke, drogu i alkohol, koji su ga odveli na pogrešan put, a osim toga bile su mi bitne materijalne stvari. Međutim, nakon nekog vremena on je shvatio da je pogrešio, pa je odlučio da postane bolja osoba.

  • Zaista želim zdrave odnose. Želim da budem motivisan istinom i ljubavlju. Želim da budem svestan svojih mana i grešaka i da učim iz njih. Želim da idem putem koji je Bog isplanirao za mene, a ne da pokušavam da radim po svom. Želim da se odreknem svojih sebičnih svakodnevnih želja kako bih mogao da budem dobar muž i otac u budućnosti. Zahvalan sam što mogu da hodam sa Isusom, jer on vodi put – zaključio je slavni pevač na Instagramu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz