Pretraži

„NEMAM VREMENA ZA BLISKE LJUDE“: Nucci objasnio da li ga je popularnost promenila

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Nucci važi za jednog od najangažovanijih izvođača na našoj sceni i iza sebe ima samo hitove i milionske preglede na svim muzičkim platformama.Da bi to postigao morao je dosta da radi, a poneke stvari i da žrtvuje. Kako kaže, njemu su najbitniji njegovi bliski ljudi, ali zbog velikog obima posla često nema dovoljno vremena da im se posveti.

Screenshot: Instagram/nucciovde

Screenshot: Instagram/nucciovde

 

  • Ispunjavaju me meni bliski ljudi, a popularnost je promenila to da imam manje vremena za njih – napisao je reper.

Kada je u pitanju njegova karijera, on je rekao da je ponosan na to što je uspeo sam da se probije do vrha i to bez ikakih skandala.

Screenshot: Instagram/nucciovde

Screenshot: Instagram/nucciovde

 

  • Što sam do ovog nivoa došao solo projektima. Bez dueta, skandala, bilo kakvog tuđeg hajpa ili investiranja u bilo kom smislu. Što je moja muzika dopadljiva i alternativnijem krugu slušalaca. I što širim opseg starosti slušalaca iz dana u dan – objasnio je Nucci.

Ipak, on smatra da ima još dosta toga da pokže publici.

Screenshot: Instagram/nucciovde

Screenshot: Instagram/nucciovde

 

  • Mislim da nisam pokazao ni 30 odsto svojih mogućnosti i ideja. Još dosta toga planiram u muzici, nisam još uvek postiga sve što sam zamislio, videćete – napisao je on i na taj način najavio da možemo da očekujemo velike projekte u narednom periodu.

Podsećamo, Nucci i njegov kolega Mihajlo Veruović snimili su duet "Gad", a koji će, prema njihovim najavama, izaći krajem ovog meseca. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz