Pretraži

,,NEMAM VREMENA DA SE MIRIM“: Voyage otvoreno nakon što je Sergej rekao da je za pomirenje

Showbiz
0
Photo: Instagram/ voyage

Voyage je iza sebe imao leto puno nastupa i hitova, a otkrio nam je i koja pesma koju je snimio tokom leta mu je omiljena i zbog čega.

  • Omiljena pesma leta mi je ,,Aman", definitivno. Zato što ja sam prepoznatljiv po tim ljubavnim pesmama, a ova je jedna od njih. Malo sam svoj stil previše okrenuo na radikalnu stranu, a ova pesma mi je došla kao osveženje i kao detoks – rekao je on i otkrio da planira da se vrati na muziku po kojoj ga prepoznaju. 

  • Definitivno planiram, u jednom momentu. Izlazi ,,Euforija", a nakon nje odmah izlazi ljubavna pesma. Uvek ću ja da pravim balans između komenrcijalne priče i ljubavi. Ljubav je svakako najkomercijalnija tema o kojoj može da se priča. Ljubavnu muziku više volim da pravim.

Tokom leta je imao prvi put i nastup pred beogradskom publikom, za koju je rekao da je fantastična, a evo i kako komentariše i Rimskog i Coronu, sa kojima sve češće nastupa.

  • Bilo je zaista fenomenalno. Ja sam poslednji nastupao to veče i malo je na mene uticao sam period čekanja samog nastupa, ali pored toga, kada sam izašao na binu i kada sam video publiku, shvatio sam da je to zapravo mesto gde pripadam i da nema razloga za bilo kakvom brigom i pokidao sam taj nastup. Oni su dobri šoumeni, pre svega su jako dobri ljudi i jako gotivni momci, to mi je jako važno. Ja sa Coronom, Rimskim i Nuccijem provodim stvarno jako puno vremena, jako često smo u istim gradovima ili čak na istoj bini. Zbližili smo se i mogu da kažem samo reči hvale za te momke. 


Definitivno jedna stvar po kojoj pamte Mihajla jeste sukob i sa Bakom, na čiju je stranu stao i Sergej Pajić, nakon čega su prestali da se druže. S obzirom na to da je Sergej nedavno za IDJTV rekao da bi se pomirio sa Mihajlom, a evo kako on gleda na sve to. 

  • Nemam ja tu šta tu da kažem i da se bavim time. To što je bilo između nas, ja sam bio jako konkretan oko toga. Nemam ništa lično protiv njega, kao protiv osobe. On se bavi nekim svojim stvarima i svoj život tempira po njegovom ritmu. Nemam želju uopšte da se vraćam na neke odnose koji su prošli. Bili smo prijatelji i samo zbog toga mi je bilo glupo, mada to više nije ni važno. Ja njemu želim stvarno sve najbolje i mislim da je harizmatičan dečko i da će uspeti da napravi nešto. Ja sam sada toliko duboko ušao u svoj posao da nemam ni vremena za neko mirenje. 

Pajić je takođe istakao da veruje da će sledeće leto da bude prvi na sceni kada je muzika u pitanju, a evo da li Veruović misli da mu je Sergej pretnja.

  • Ne, nikako. Mislim da mi nije pretnja u muzičkom smislu, jer ja radim jako prepoznatljiv zvuk koji je nalepljen za moje ime i u tom smislu mislim da mi niko nije pretnja, jer ja sam postao prepoznatljiv po tome i niko to ne može da mi oduzme. Ja sam već napravio nešto veliko. Želim mu svu sreću, jer mesto na kom se ja sada nalazim je jako lepo i perspektivno i drago mi je da su mu takvi ciljevi i mislim da samo treba puno da radi i da mu je dostižno da bude uspešan – rekao je on i otkrio da li misli da neko drugi sa scene može da ga skine sa samog vrha muzičke scene.

  • Bilo bi nezahvalno prema samom sebi da kažem da neko može da me svrgne sa trona. Ja za sebe sada ne mislim da sam na tronu, mislim da mora da prođe deset godina pozicije broj jedan da bih mogao da kažem da je tron moj. Mislim da sada tron drže kolege koje su tu pre mene, ali definitivno da sam sada u žiži javnosti što se tiče hajpa i mislim da sve ovo zavisi od mene koliko radim, jer ja sam zapravo osoba koja se zaista ne takmiči ni sa kim. To sam dokazao u više navrata. Ko god je imao zlu nameru prema meni ili pokušao da mi uradi nešto loše nikada nije uspeo. Ja mnogo radim i kreativan sam u svojim ambicijama i pun sam inspiracije i verujem da, dokle god imam inspiraciju, da ću da idem dobrim putem. 

S obzirom na to da je sa nepunih dvadeset godina postigao veliki uspeh kada je muzika u pitanju, zanimalo nas je i da li misli da li će se u nekom trenutku zasititi svog posla.

  • Ne verujem da ću se prezasiti. Ovo je nešto što ja volim i za šta živim i mogu samo u jednom momentu sebe da pronađem u još nekim dodatnim stvarima, ali da se prezasitim ovoga mislim da je jako teško. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz