Pretraži

„NEMAM SREĆE U LJUBAVI“: Sha progovorio o bivšoj devojci, pa otkrio kako je reagovao kada je saznao da je Tara Simov trudna (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Sha je u nekoliko navrata bio učesnik rijalitija, zbog čega je zapostavio muzičku karijeru.



Međutim, kako je u našoj emisiji otkrio, uskoro planira da se više aktivira na tom polju.

Ispao sam malo iz šina što se tiče muzike i krivo mi je zbog toga jer je moj život muzika. Ipak, snimio sam već prvu pesmu, ostale su još dve, narednih 10 dana bi trebalo da ugledaju svetlost dana. Voleo bih i da se vratim nastupima, to me ispunjava i to mi je trenutno najveći fokus – rekao je reper.

Njegova bivša devojka Tara Simov, sa kojom je bio u vrlo turbulentnom odnosu je u drugom stanju, a Sha je istakao da ga ta priča više ne zanima.

Prošlost ostaje prošlost. Ja sam krenuo svojim putem, ona njenim i to je to. Stvarno nemam šta da dodam na to – istakao je Sha, koji je potom dodao da nema sreće u ljubavi:

Imao sam vezu pre ulaska u rijaliti, mislio sam da imam dok sam bio u rijalitiju, kad sam izašao sam shvatio da više nemam…Mene ljubav neće i odlučio sam da moja jedina i prava ljubav bude muzika – zaključio je on. 

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte šta je Nenad rekao o bivšoj devojci sa kojom je bio pre ulaska u rijaliti, kao i u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom Ivanom:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz