Pretraži

,,NEMAM POTREBU ZA TIM“: Gagi otvoreno o odnosu sa Anabelom i porocima

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nakon brojnih skandala koji su ih pratili prethodnih meseci, Gagi je otvoreno rekao kako sada gleda na odnos sa bivšom suprugom Anabelom i da li bi pošao stopama svoje ćerke Lune i pomirio se sa njom.

  • Za sada stvarno nemam više nikakvu potrebu za tim. Ovako je za sad, a šta će biti kasnije, ne znam, ali za sada je tako i to je to. 


Iako je u rijalitiju u više navrata istakao da je prestao da konzumira narkotike, vest da je uhapšen zbog istih nedavno je odjeknula u svim medijima. 

  • Ima dobrih pet godina da ja nisam u tome i kada je trebalo da uđem u rijaliti konsultovao sam se sa Lunom, jer je ona bila i zna kakva je situacija tamo, da li bih ja to mogao da iznesem i ona mi je rekla ,,Tata, ti si neki drugi čovek, po mom mišljenju treba da odeš, smatram da možeš da izguraš." Ona me najbolje poznaje, rekla mi je da idem i da će to sve biti kako treba – izjavio je denser i dodao šta je bila prekretnica kada je odlučio da ostavi opojne droge.

  • Luna i Nina su bile kapsula gde sam ja i rešio da prekinem sa time, a pored njih mi je najviše porodica pomogla. Ja nisam više živeo u mom stanu kada sam rešio da prekinem sa time, nego sam bio kod moje sestre u Zemunu tri godine. 

Svestan svojih poroka, Gagi je poželeo da skrene pažnju i drugima kada je to u pitanju, naglasivši koliko je to zapravo štetno i da ne treba niko da ih konzumira. 

  • Svi ljudi koji ulaze u tako nešto misle da je to bezazleno i da nije ništa. U suštini, kasnije shvataju da kada uđu u problem, to nije zezanje – poručio je on.

O ostalim stvarima o kojima smo pričali sa Gagijem, kao i koja je to stvar koju bi izbrisao iz svog života da je u mogućnosti, pogledajte večeras u 18 časova u novom izdanju IDJHOT emisije, dok Youtube premijeru možete pogledati u ponedeljak u 12 časova.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz