Pretraži

,,NEMAM DRUGO REŠENJE“: Tanja Savić odlazi u Australiju da vrati decu

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Tanja Savić je nakon dužeg vremena otkrila istinu publici i javno rekla da su joj deca na prevaru oteta od strane njenog muža, a za borbu za decu ima potpunu podršku porodice. S obzirom na to da je izjavila da je muž okrenuo decu protiv nje, ozbiljno razmišlja o tome da spakuje kofere i uputi se u smeru Australije. 

  • Da nije korone i cele situacije koja mi se desila sa novcem, davno bih ja bila tamo. Uzdala sam se u njegovu dobru volju, ljudskost, zakon. Ne kažu džaba da je pravda spora, ali videćemo da li je dostižna. Pričam sa mojima i jedino rešenje koje vidimo trenutno je da odem u Australiju i borim se za decu – rekla je ona za domaće medije i dodala:

  • Da će biti lako – neće sigurno, ali ja drugo rešenje nemam. Nažalost, mislim da u ovakvoj situaciji samo majke mogu da me razumeju. Videću od koga da pozajmim pare, nije to mala cifra, pa ću da vraćam od nastupa. Nadam se da će ih biti.

Savićeva je zaključila da se već vidi razliku u ponašanju njene dece i da je bolje da drastične mere preuzme sada, dok ne bude previše kasno.

-Deca su već pod njegovim uticajem, kad uspem da ih dobijem, sve su uzdržaniji i hladniji. On može da radi sa njima šta hoće i da ih usmerava kako hoće. Ne smem da čekam, pa da bude kasno za sve- zaključila je pevačica.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz