Pretraži

„NEMAM DEVOJKE NA JEDNU NOĆ“: Voyage progovorio o ljubavnom životu, pa se osvrnuo na svoje poroke

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Voyage je izuzetno popularan kod ženskog roda, te ima dosta fan stranica i devojke neretko dele snimke sa njegovih nastupa prilikom kojih ih im mladi izvođač posvećuje dosta pažnje.Ipak, Voyage, se nakon raskida sa Breskvicom, trudi da svoj ljubavni život drži dalje od oka javnosti. Iako je bio povezivan sa nekoliko popularnih devojaka od kojih je jedna bugarska pevačica Dessita, a druga Đina Džinović sa kojom je demantovao vezu navodeći da mu je kao sestra, čini se da Voyage još uvek nije pronašao idealnu partnerku.

On je sada o tome progovorio za "Blic" i otkrio šta je to što treba da poseduje njegova devojka.

Nema još uvek vremena za ljubav, ako se desi usput, desi se, želim da ostanem fokusiran na posao. Promenio mi se ukus za devojke, sada me nešto drugo privlači, više volim nekoga ko je pun života, voleo bih da upoznam devojku koja ima mnogo energije i zna neke stvari koje ja ne znam. Neću da klonem ako ne nađem nikoga. Nemam devojke na jednu noć jer nemam slobodnu noć – rekao je mladi izvođač, a potom se osvrnuo na zdravstvene probleme koje je nedavno imao i otkrio koji su njegovi poroci.

Svake druge nedelje po jedna infuzija, i malo bolja organizacija i sve može da se stigne. Mlad sam, mislim da sve upijam kao sunđer, bojim se kako ću izgledati sa 35 ako nastavim ovim tempom. Praktikujem one električne cigare, to je jedina glupost, savetovao bih svima da to ne rade i tompus zapalim na nekom događaju. Pored toga jedino voda i trening.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz