Pretraži

„NEMA SILE DA TI NE POSTANEŠ ZVEZDA“: Džordži sa vatrenom igračicom zapalio scenu (VIDEO)

News
0
Photo: IDJ

Džordži je navikao publiku i žiri na svoj prepoznatljiv stil, boju glasa i stajling, a večeras je dokazao zašto važi za jednog od favorita u takmičenju.On se, prema IDJ listi, nalazi na trećem mestu, a njegov večerašnji nastup možda će to promeniti na bolje.

Da zablista na IDJ sceni večeras mu je pomogla i pole dance plesačica koja je izazvala veliku pažnju publike, a Teodora se našalila i rekla da "nije lako pevati pored takve ribe".

Ovo je tvoj fazon. Bio si tih u nekom momentu, ali svakako top i preseksi. To je Džordži, on je šoumen i ne postoji sila da ne postane velika zvezda – rekla je Džehverovićeva a Darko se složio sa njom:

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Svaki tvoj nastup je poseban, nikad nisi isti – rekao je Dimitrov, a RElja se našalio:

A nikad nije ni normalan – poručio je Popović aludirajući na Džordžijevu priču koju je nedavno podelio pred našim kamerama u emisiji "IDJHOT", kada je takmičar otkrio da je probao "majčino mleko".

Čuo sam da pre nastupa popije mleko – našalio se Relja, koji se potom uozbiljio i dodao da je rekoa da je oduševljen i da jedva čeka da publici predstavi autorsku pesmu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News