Pretraži

„NEKO SE PREDSTAVLJA KAO JA, PREVARA JE“: Voyage poslao važno upozorenje fanovima

Showbiz
0
Photo: IDJTV

On se obožavaocima obratio putem svog Instagram profila, kada je obajvio story sa važnom porukom za sve. 

Kako je napisao, neko se njegovim fanovima predstavljao kao deo njegovog tima, a navodno su tražili devojke za snimanje spota.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

  • Sa više strana je do mog menadžemnta i mene stigla infomacija da se neko predstavlja kao deo mog tima i navodno traži devojke za snimanje nekog muzičkog spota. Kao uslov traži fotografije i lične informacije – napisao je Voyage i dodao:

  • Ne delite ni sa kim svoje privatne informacije. Budite oprezni, ne snima se nikakav spot i mi nemamo veze sa tim. Obična prevara, ne nasedajte. Pazite se ljudi, mnogo je bolesnih ljudi na ovom internetu – apelovao je ovaj izvođač.

Podsećamo, ovo nije prvi put da se tako nešto dešava, veliki broj izvođača, tiktokera i jutjubera našao se u ovom problemu.



Jedna od njih je i Sara Jo, koja je nedavno upozorila svoje pratioce da je nepoznata osoba napravila profil na TikToku i predstavlja se pod njenim imenom.

– Meni više nije dobro od lažnih profila na TikToku koji pišu idiotske opise i odgovaraju ljudima u moje ime. Kako da ih se rešim? – požalila se Sara tada.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz