Pretraži

„NEKO MI SMEŠTA“: Milica Dabović besna zbog eksplicitnih fotografija, tvdi da nisu njene

Showbiz
0
milica dabović
Screenshot: Instagram/stefanovamama13

Ipak, i pored brojnih osuda koje je zbog toga dobila, ona ne planira da obriše nalog na sajtu "Onlyfans", a za pojedine slike navodi da nsiu nejne, već da je u pitanju montaža.



  • Kratko i jasno, fotka intimnog dela nije moja! Ostale su na „Onlifensu", dostupne za sve. Da sam planirala tako da stavljam intimu, debelo bih je naplatila. Momci su razočarani što moja intimna regija nije dostupna, vređaju me što sam tako odlučila i ostalo mi je malo pretplatnika – objasnila je Milica, pa poručila da bi za gotovo čistu por*ografiju koja je sada isplivala pojedinci „morali da dignu kredit".

Na pitanje da li sumnja da joj neko nešto smešta, odgovorila je:

 Ceo život mi smeštaju, ali na netu postoji devojaka čija je to fotografija, uspeli smo da nađemo izvornu fotku, tako da sam mirna – rekla je bivša košarkašica i dodala:

Vi znate da ja sve dozvoljavam, da imam razumevanja, ali za takve stvari kidam! To što mi neko namešta je jadno. Nema mojih slika takvih, nisu znali kako drugačije da mi napakoste pa se bave nameštanjem. Očigledno radi Fotošop – zaključila je ona za Kurir.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz