Pretraži

„NEKO MI SE SVETI I SABOTIRA ME“: Oglasio se Darko Lazić nakon što je isplivao snimak o kom bruje mreže

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

U pitanju jvideo sa pomenutog nastupa i to u trenutku kada je izvodio numeru legendarnog kpevača  Sinana Sakića "Pijem na eks".Međutim, tim povodom sada se oglasio i Darko, koji za klipove tvrdi da su montaža, te da ga neko sabotira.

– Svaki snimak koji su mi poslali s društvenih mreža je namenski napravljen. U pitanju su neki ljudi koji mi ne žele dobro i koji sve sabotiraju. Kako vam nije čudno što se sve pojavilo dva dana pred promociju mog novog albuma? Neko hoće da mi skine glavu, neko se sveti, a otkriću i zbog čega – rekao je pevač.

Iako su snimci već postali viralni na društvenim platformama, Lazić je siguran da mu to neće upropaste sav trud koji je uložio u karijeru.

– Imam podršku kolega, a svako ko je došao bar jednom na moj nastup zna kako pevam i radim. Dajem sto odsto sebe i tu nema dileme. Mogu i ja da napravim snimak na kom ću sebe da mutiram i pustim drugu pesmu! To se danas lako radi, svi znaju da fotošopiraju i montiraju sve živo! Saznaću ko mi smešta, pa ću prvo vas da obavestim – poručio je Lazić za Republiku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz