Pretraži

NEKO ĆE SE PREDOZIRATI OD DROGE, A NEKO… Jelena Karleuša i Aca Lukas ponovo žestoko zaratili! Prozivke pljušte na sve strane

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/IDJTV

Pevačica Jelena Karleuša i Aca Lukas nastavili su estradni rat koji su nedavno započeli brutalnim prozivkama na društvenim mrežama.

——————– Sponsored ——————–

Karleuša je potvrdila Lukasu da više nisu prijatelji, iako se su nekada bili veoma dobri. Takođe mu je poručila da zna ko stoji iza njegovih napada.

Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

– Vidi… Aco… Ovaj pres-materijal od pre 10 godina koji sad objavljuješ sigurno nisi čuvao u sopstvenoj arhivi sve ove godine. Jasno je ko stoji iza tvojih napada, ko ti šalje članke od pre deceniju i ko doliva ulje na tvoju vatru od te "nafte". Je*aću ih ja kao i dosad. I da – u pravu si, ti i ja više nismo prijatelji. Aj sad stani, trulo je i niko ne želi da ratuje sa tobom. Pozz – napisala je pevačica na Instagramu.



Lukas joj je ubrzo odgovorio i obelodanio čija je ideja bila objavljivanje pres-materijala. 

  • Pošto me i dalje perfidno potcenjuješ, evo objašnjenja: ovo sa nalaženjem pres-materijala dobro znaš da samo ja mogu da smislim! Drugo, u našem gradu postoji Narodna biblioteka (raspitaj se čemu služi), tu je arhivirana sva štampa i dostupna svima! – objasnio je on i dodao:

  • Umesto da pretiš da ćeš nekog jeati, obrati pažnju ko tebe jee, da ne bi cela zemlja posle preživljavala tvoje "moralne traume". Ti pričaš nekome o moralu, pominješ kriminalce, sram te bilo! Hoćeš da napišem sa koliko si kriminalaca radila ono što sada pretiš da ćeš ti nekom raditi! Bedo pokvarena! Tebe nema ko više da je*e!

Nakon silnih prozivki Karleuša je Lukasu poslala veoma kratku poruku.

Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

– Overdose (predoziranje) će sve rešiti – napisala ja ona na Insta storiju.

Aca je bio veoma izrevoltiran, te joj je brutalno odgovorio.

– Neko će overiti od droge, a neko od ku*ca! Smrt je smrt, kako god – napisao je on.

Pevač je na kraju rešio da obriše sve objave u kojima proziva bivšu prijateljicu Karleušu, jer ne želi da mu kvare profil.

Photo: Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

Photo: Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

 

  • Ko je trebalo da vidi objave, svakako je video i shvatio poruku. Nema potrebe da mi ove ružne slike i reči skrnave profil, a pogotovo ostanu za stalno iza slike mog najdražeg bića! Hvala i fanovima JK na gostovanju i nadam se iskreno da se nećemo sretati više! Prijatno vam bilo. Lukas – poručio je on pratiocima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz