Pretraži

,,NEKE ZUBE SAM PROGUTALA“: Milica Dabović progovorila o estetskim operacijama

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Košarkašica Milica Dabović priznala je da sve čime nije bila zadovoljna na sebi je promenila, a neke od intervencija je morala da uradi zbog posla kojim se bavila. Sve žene kada su zadovoljne svojim fizičkim izgledom imaju veće samopouzdanje, te je Milica pristalica od onih da svako treba da uradi ono što će ga činiti srećnim i ako će zbog toga biti zadovoljan. 

Kao mlada uvek sam se "pućila" na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala – počela je košarkašica, pa nastavila:

  • Lice je najvažnije sačuvati i idem redovno na masaže i tretmane lica. Volim i mezoterapiju, i imam botoks samo na čelu. Ne volim estetsku hirurgiju, jer danas sve žene izgledaju isto. Kada vidim da rade te velike usne i grudi, ja to ne mogu da prihvatim. Trebalo bi da sve na telu bude srazmerno i da se zna gde je granica. Mislim da nisu svesne da su unakažene i da to ne izgleda lepo. Ni muškarcima to više nije lepo.

Milica je otkrila šta je ono što posebno voli na sebi, kao i šta ne voli, ali je prihvatila tako kako je, prenose domaći mediji. 

Mami stalno zahvaljujem za ove moje plave oči, ali uvek kažem da ne volim čukljeve i to što imam muške noge. Ali sve je to priroda i ne stidim se. Volim svoje telo i ponosna sam na njega – rekla je Dabovićeva. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz