Pretraži

NEK IMAJU SEKS! Gagi Đogani prokometarisao Lunin odnos s Markom u Zadruzi

Showbiz
0
Photo: Instagram/gagidjogani

Luna Đogani je jedna od najzapaženijih učesnica rijaliti programa Zadruga 1, a i sada u rijalitiju privlači dosta pažnje, posebno zbog ljubavnog odnosa s Markom Miljkovićem.

——————– Sponsored ——————–

Njen otac, Gagi Đogani, često komentariše u medijima učešće svoje ćerke u rijalitiju, Dok se mama, Anabela, sada uglavnom drži po strani.

Gagi je ovog puta komentarisao Lunin odnos sa Markom. Zabrinuti tata je mišljenja da se njih dvoje ne uklapaju baš najbolje, ali da Marko ipak dobro utiče na nju.

  • Ona je zaljubljena u njega, oni se vole, to je očigledno i neosporno. Ja ne bih voleo da unesrećim svoju Lunu, da ja sad to ne podržavam, ali generalno, ona i Marko su mi ok u rijalitiju. Ništa mi ne smeta, iako smatram da su oni dva sveta. To je moje mišljenje. Nekako mi se ne uklapaju. To ne znači da se neće kasnije sve srediti. Ali, generalno, mislim da Marko utiče dobro na nju po pitanju njenih nekih bubica, dobro sve to ide. Ja nijednog momenta nisam rekao da ja ne želim da Luna bude sa Markom, da sam protiv te veze. Ja sam protivnik mešanja roditelja u veze, kao što Marija Kulić radi. Mi to ne želimo da radimo. Ja, kao otac, nikada se neću mešati u Luninu vezu. Treba podržati ljubav – zaključio je Gagi.


Budući da u Zadruzi 2 kamere pokrivaju i tuš kabine, o seksu Lune i Marka se već mnogo puta pisalo. Nijednom roditelju ne može da bude prijatno kad se u medijima piše o seksu njegovog deteta, a evo kako Gagi reaguje na pitanja o tome:

  • Meni generalno ne smeta to što oni rade u Zadruzi, to što imaju seks. Nek' imaju seks! Ipak, ja čim vidim da su oni u tuš kabini, promenim kanal. Ne želim da gledam svoje dete u takvim situacijama – rekao je Đogani.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz