Pretraži

NEGIRA ODGOVORNOST: Trevis Skot podneo zahtev za odbacivanje tužbi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Kako je Skotov advokat rekao za medije, izvođač je juče podneo zahtev za odbacivanje najmanje jedne tužbe.

Na to se odnosi i ona koju je podnela Džesi Garsija, koja je tvrdila da je pretrpela povrede zbog toga što je bila u gužvi na smrtonosnom festivalu 5. novembra, a koji je odneo živote desetoro ljudi.Konkretno, Trevis Skot je podneo zahtev za odbacivanje tužbe "s predrasudama", i izdao "opšte poricanje", koje bi mu omogućilo da iskoristi ovaj jedan demant, čime bi pokrio svih 275 tužbi protiv njega.

Izvor blizak Skotu kaže da ovaj 29-godišnjak negira bilo kakvu odgovornost za povrede i smrti koje su se dogodile 5. novembra, u svim tužbama, a ne samo u onoj koju je podnela Garsija.

Screenshot: Youtube/Travis Scott

Screenshot: Youtube/Travis Scott

 

S obzirom na to da Trevis Skot želi da se svi slučajevi spoje u jedan i da samostalni sudija donese odluku, sudovi još nisu odgovorili na zahtev njegovog tima. 

Skot je do sada bio poprilično tih i jedino je dao izjavu odmah nakon festivala, kada je tvrdio da nije znao šta se dešava dok je bio na sceni.

Podsećamo, ukupan iznos tužbi koje su podnete protiv repera ali i drugih izvođača na festivalu je skoro tri milijarde dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz