Pretraži

„NEĆU DA SE UDAM ZA NJEGA“: Vesna Đogani otkrila nepoznate detalje o odnosu sa Đoletom

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/djoganivesna

Vesna je karijeru započela kao deo plesne grupe "Đogani fantastiko", a nakon razvoda Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, ona je postala vodeća pevačica grupe koja sada nosi naziv "Đogani". Nedugo nakon toga Vesna i Đole su stupili u ljubavni odnos iz koje su prvo dobili sina, a potom i ćerku.



Ipak ono što malo ko zna jeste da se ovaj popularni par nikada nije zvanično venčao. Kako Vesna ističe, to je isključivo njena krivica, ali navodi da se za Đoleta nikada ni neće udati.

Zato što nećemo, ja neću, ne pada mi na pamet! Na žalost to su neke stvari koje nas ograničavaju. Ljudi se nekako drže toga kao da je to jako važno, prave ogromne svadbe i puno toga tu bude, a život je zapravo ono što se posle dešava u životu. Ranije sam čak imala strah od toga, da bi to možda prekinulo naše trajanje i ljubav, strast i sve ostalo. Sada sam u fazonu da mi to neće potvrditi ljubav i poštovanje– otkrila je Vesna za Blic.

Ona je navela da svađe u njihovom domu nisu česte, te da je naučila da prećuti Đoletove zamerke.

Đole uvek gunđa! Uopšte ga ne slušam više, pre sam se sekirala preterano, mnogo se uzbudim u tim trenucima, ali sam bila mlađa. Postoji reciklaža, postoji ono da mi nije potrebna ta informacija i neću da se sekiram oko toga i idem samo na ono što me interesuje – rekla je pevačica.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz