Pretraži

„NEĆU DA DAJEM NA ZNAČAJU LJUDIMA“: Supruga Nenada Aleksića Sha otkrila sve o njihovom braku i odnosu

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/vanjaignj

Ipak, nakon samo nekoliko dana, Sha se pokajao i otkrio da se nada pomirenju sa suprugom koja je napustila njihov porodični dan.Kao razlog njihovog rastanka, reper je naveo da je došlo do neslaganja, ali da je on zbog svojih godina trebao da bude zreliji, te popusti supruzi u nekim stvarima, a potom joj je uputio i javno izvinjenje.

Sada, po prvi put, i Vanja se oglasila i navela da je još uvek zvanično udata, ali nije želela da otkriva razloge rastanka.

–  Još uvek sam zvanično udata. Prezivam se Aleksić Ignjatović, to sam odlučila zbog sina, da se Nenad ne bi ljutio… Zato što je moj sin Ignjatović, samo iz tog razloga sam dodala Aleksić. Mislim da to treba da ostane između nas dvoje. Imali smo nesuglasice, kao u svakom braku, ali mislim da je za sad ovako najbolje, da damo jedan drugom vremena da razmislimo o svemu. Najbolje da ostane između nas, ostaću dosledna da ne govorim o tome. Neću da dajem na značaju ljudima da mogu da pišu svašta nešto. Svašta se pisalo, ali se ništa ne zna. Samo mi znamo šta je tu bilo, nećemo javno da pričamo, to je naša intima – rekla je ona, a potom je otkrila kako je reagovala na njegovo javno izvinjenje.

Primila sam izvninjenje. On je malo ishitreno reagovao, ja sam dobila osudu cele nacije, ali ni to nije moglo da mi skine osmeh sa lica. Srećom, on se izvinio, koliko je mogao objasnio je šta je tu bilo, da je ishitreno i burno reagovao, a i mogu da razumem afekat. Šta je tamo jedna osoba rekla, koja sa nama nije ni kafu popila, osim kad smo se sretale po svadbama, mene to ne dotiče, ja znam šta je istina, tako da ne može to ništa da me poremeti.

Vanja se potom osvrnula i na odnos koji je Nenad izgradio sa njenim sinom.

Nenad mene voli. Naravno da volim i ja njega, ljubav ne može da nestane preko noći. Videćemo da li je pauza, kako će dalje teći sve. Na meni je da odlučim, videćemo da li sam spremna da se vratim tamo, ali naravno da ga volim, ljubav se ne zaboravlja. On mnogo voli mog sina, a i moj sin voli njega. Gde god da ga vidi, on njega zove: "Moj Ne, Ne", tako da, to mi je mnogo bitno, što su se tako lepo slagali. Kao pravi otac. Iskreno, njegov otac se nije ponašao prema njemu, kako se Nenad poneo. Razgovor smo možda i obavili. Zaključili smo da jedno drugom treba da damo malo vremena, tako da ćemo da vidimo u narednom periodu – ispričala je Vanja za "Hype".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz