Pretraži

,,NEĆE MI SE VRATITI EMOCIJE PREMA TARI“: Sha ponovo ulazi u rijaliti?

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Poznato je već da je on u prošloj sezoni stavio tačku na svoj dugogodišnji brak, nakon što je u rijalitiju uplovio u vezu sa Tarom Simov.Nakon izlaska iz istog, Sha i Tara su bili zajedno par meseci i okončali svoju vezu, a ona se nedavno ponovo vratila u rijaliti, dok su se u medijima pojavile spekulacije da će joj se uskoro pridružiti i Sha.

– Vidim da mnogi imaju ogroman strah od mene, i treba da imaju, ako budem ušao, znaćeš o kome pričam, ne pričam konkretno o Tari, ja volim da se suočim oči u oči sa svima, lako je pljuvati dok su sa one strane. Mislim da me se plaše, ne priželjkuju moj ulazak, ali možda me baš time priželjkuju. Nikad se ne zna, voleo bih da se suočim sa mnogima, da li napolju ili u Zadruzi, videćemo, ali nema tu mnogo šmekera – rekao je on.

Međutim, on je rekao i da misli da mu se emocije prema Tari ne bi vratile ukoliko bi ušao u rijaliti.

– Ne plašim se, ja sam prespreman i psihički, i fizički, ovakav nisam bio pre deset godina, resetovao sam se što se tiče toga, mislim da se ne bi vratile emocije, ali opet, ja kažem nešto, pa demantujem sebe, ali nikad ne reci nikad – izjavio je reper za Republiku.
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz