Pretraži

„NE ZNAM ŠTO SE TOLIKO OPTEREĆUJETE“: Anja Bla o odnosu sa Bakom Prasetom, pa otkrila da li će ići negde zajedno (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Oni su se nedavno uselili u luksuzan stan u jednom elitnom delu Beogradu i započeli zajednički život čime su podigli svoju vezu na viši nivo.Njihov odnos ne prestaje da intrigira javnost i njihove fanove, a Bakini postupci prema Anji često su komentarisani.

Tako mnogima nije promaklo da Anja često putuje i obilazi brojne destinacije, a da je za to vreme Baka u Beogradu. 

Sada je influenserka odgovarala na pitanja pratilaca, a tom prilikom je i odgovorila na često postavljeno pitanje zašto ona i njen dečko ne putuju zajedno.

Jao kako ste naporni. Ja putujem kao turista, volim da razgledam i obilazim gradove, a on ne voli da pešači duže od 2 i po minuta.. Ja sam u Italiji za 4 dana prela preko 30 kilometara peške, a on bi crko da to uradi. On putuje poslovno i ja nemam tu šta da radim, da idem sa njim po sastancima i sedim u restoranima po pet sati smorčina i slično… Ne znam što se toliko opterećujete što mi ne putujemo zajedno, to što vi nemate poverenja u vaše devojke da ih pustite same da putuju jbg, mi nemamo taj problem, poz – napisala je Anja.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Ona je potom obavestila fanove da će ona i Bogdan ipak otići negde zajedno ovog leta, a njihov izbor je pao na Crnu Goru. 

Idemo zajedno u Budvu, je l' vam sad lakše hahah.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz