Pretraži

,,NE ŽELIM DA POBEDI MOJ KANDIDAT“: Darko Dimitrov o svojim očekivanjima u IDJShow-u

News
0
Photo: Promo

Kako je na početku istakao Darko muziku voli od malih nogu i dolazi iz muzičke porodice, a kako se odlučio da postane producent ispričao je upravo u emisiji IDJShow.

Muziku volim od kada znam za sebe, iz takve sam porodice, svi su bili muzičari, baka, deka, roditelji, i taman kada me je život odveo na neku drugu stranu, kada sam poželeo da postanem režiser, pred kraj srednje škole, mislim da je moj dnk muzičara proradio i vratio me na pravu stranu, ovde gde sam i danas, možda je muzika zavolela prvo mene ko zna – istakao je on.A onda je Darko otkrio i kako se oseća s obzirom na to da će imati prilike da bude deo IDJ Choacha u IDJShow-u.

Uzbuđenje je veliko, kad imam dobar osećaj, obično na kraju ispadne da se taj osećaj realizira. Priželjkujem da dobijem potpuno različite talente, to mi je najveća želja. Imam tremu isto kao i takmičari, samo kod mene nije trema da li sam ispred kamere i da li snimamo, trema mi je kako će on to da donese. Nikada se ne takmičim, ni u sebi se ne takmičim – dodao je on.

Za kraj je istakao i da li bi voleo da njegov kandidat pobede.

Meni je sve ovo ljubav, ne želim da pobedi moj kandidat, želim da pobedi na kraju kad se završi show, da njegova pesma postane hit, da on postane to što je on želeo i da je on srećan kao i publika, to je najveća pobeda – završio je Darko.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News