Pretraži

„NE VRAĆAM SE NA STVARI KOJE NISU BILE SJAJNE“: Saša Kovačević se osvrnuo na zdravstveno stanje, pa otkrio sve o bolesti zbog koje je završio u BOLNICI

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/sashakovacevic

On je u bolnici ležao više od nedelju dana, a njegove tegobe su trajale nešto više od mesec dana, tokom kojih je pauzirao sve obaveze.Ipak, čini se da se pevaču zdravlje znatno poboljšalo s obzirom na to da je nedavno izbacio dve nove pesme, pa se poput mnogih pevača zaputio na crnogorsko primorje gde ima zakazane brojne nastupe.

Saša je sada otkrio kako se oseća posle zdravstenih problema i da li je spreman da se vrati nastupima.

Smršao sam sigurno jedno 5 kilograma, ali dobro, bitno je kako se čovek oseća, a ja se sada osećam veoma dobro. Smatram da mi se povratila snaga i zbog toga smo nastavili da radimo koncerte i imamo nastupe. Definitivno ne bih nastupa da se osećam loše. Period kakav je bio je prošao, tako da se ne vraćam na te stvari koje nisu bile baš sjajne, već uvek gledam u budućnost. Ne znam šta je to bilo, izgleda da se nagomilalo svačega s obzirom na to da živimo nekim bržim tempom i bržim životom. U nekom trenutku se verovatno zadesi neka vrsta stresa što je dodatni okidač i to je to – rekao je pevač za "Telegraf", pa objasnio sa kojom bolešću se suočio.

Virus koji je prošao kroz mene, kako mi govore doktori, je virus koji prenose deca, znači nešto što ustvari deca ni ne registruju. Čak i cela moja porodica je preležala isti i to bukvalno bez kašlja, temperature i svega, ali eto meni je napravilo nešto sa krvnom slikom što nije bilo sjajno tako da su me ostavili u bolnici osam, devet dana na raznim testiranjima. Bogu hvala ustanovili smo nakon svih tih analiza šta je i samo kažem neka inicijalna kapisla se desila da to baš u tom trenutku ispadne tako. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz