Pretraži

„NE VRAĆAM SE NA MESTA KOJA ME PODSEĆAJU NA BIVŠE“: Lazić otkrio zašto živi kao podstanar

Showbiz
0
Photo: Instagram/darkolazicofficial

Mnoge je zanimalo zašto je to tako, a pevač je rešio da končno otkrije zbog čega se odlučio na taj korak: Obezbeđen sam što se nekretnina tiče, imam ih nekoliko u Beogradu, ali tamo ne želim da živim. Dovoljno zarađujem otkako sam počeo da se bavim ovim poslom, tako da sam tu svoj čovek. Imam dve kuće u Brestaču, nekretnine u Beogradu… Poroci i raskalašan život su iza mene. Posle tridesete se čovek nekako sam smiri i mislim da polako ulazim u tu fazu – istakao je Darko, pa se dotakao svoje nove izabranice Katarine:

– Sve sam probao, stavljao glavu u torbu, pio, uzimao svašta, ali sad se okrećem miru i porodičnom životu. Mislim da se i na meni vidi razlika. Otkako sam s Kaćom, ne pamtim kad sam se negde zapio do jutra u kafani. Sad mi je najlepše da zajedno naručimo hranu i pustimo neki film da gledamo. Još je lepše kad mi dođu klinci, pa zajedno uživamo – rekao je pevač.

Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

 

Prema njegovim rečima, Kaću će iznenaditi kupovinom luksuznog stana u Novom Sadu, da bi se što pre skućili, jer sada žive pod kirijom.

– Cilj mi je da s Kaćom počnem od nule, da sagradimo nešto svoje i mislim da je to, zasad, u Novom Sadu. Neću da se vraćam na mesta koja me podsećaju na bivše i slično. Niko ne zna da ja već planiram Kaću da iznenadim stanom. To će biti moj poklon za nju. Sad čekamo da se zgrada završi. Tu ćemo da se skućimo. Nisam hteo da živimo u stanu od 50 kvadrata. Ovo što uzimam sad košta celo bogatstvo, imaćemo preko 100 kvadrata – rekao je Lazić za "Republiku".

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz