Pretraži

„NE VIDIM NIŠTA POZITIVNO ZA NJIH“: Dženifer Garner progovorila o vaspitanju dece sa Benom Aflekom

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/E! News

Danas se podrazumeva da svako dete ima svoj nalog na Instagramu ili Tik Toku, a mnogi roditelji se sreću sa problemima koje Internet nosi, te su često u dilemi kada je pravo vreme da deci dopuste određene stvari.Poznato je i da neke velike zvezde odgajaju strogo svoju decu, pa je njima često uskraćeno nešto što neka druga deca lakše dobiju, a to je slučaj i sa holivudsko glumicom Dženifer Garner.

Ona je odlučila da njena deca neće imati pristup društvenim mrežama, a kao glavni argument je tražila da joj navedu bar jednu prednost naloga na Instagramu.

  • Pokažite mi članke koji dokazuju da su društveni mediji dobri za tinejdžere, a onda ćemo razgovarati – rekla je ona ćerkama i sinu koje je dobila u braku sa Benom Aflekom.

Zanimljivo je i da Aflek takođe nema profile na društvenim mrežama, dok je Dženifer otvorila nedavno kako bi promovisala svoj brend.

  • Ja ne vidim ništa pozitivno za njih tamo. Mogu da pogedaj moj profil kada žele, možemo da gledamo zajedno, ali ja jednostavno ne vidim pozitivno – rekla je ona i dodala kako je njihovoj deci dozvoljeno da koriste Internet i društvene mreže, ali ne i da imaju svoje naloge.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz