Pretraži

,,NE SVIĐA MI SE“: Goca Tržan prokomentarisala pesmu grupe Hurricane za Evroviziju (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Goca je kao bivša članica grupe "TAP 011" otkrila u kom momentu se grupa razilazi.

– Dosade jedni drugima, to je jedna od stavki. Počnu da ne zarađuju dovoljno da bi se bend održao. Kako kažu: "Pare iz kuće, svađe u kuću." Ako su mešoviti, onda eventualno veze unutar benda, to ume da bude problematično. Ali to je najčešće razlog – rekla je ona i dodala:

– Onog trenutka kada to bude prestalo da donosi dovoljno prihoda, da sve podjednako imaju, onda će to postati problem. Nadam se da im se to neće desiti.



Pevačica je takođe sa nama podelila svoje mišljenje o tome koja od njih tri bi imala najbolju karijeru u slučaju da dođe do raspada.

– Mala Vučićka sjajno peva, ali ona je pevala i pre "Hurricane-a", a Knezova ćerka nije pevala ranije, nije bila nigde. Ja bih možda nekako tipovala na nju, jer bilo bi joj sve novo, pa bi možda imala dodatnu potrebu da se dokazuje. Vučićka je bila na Evroviziji, ona je već sve probala – objasnila je Goca.

Na kraju je priznala da li joj se dopada njihova pesma sa kojom će se takmičiti na Evroviziji 2021.

– Čula sam novu i moram priznati da mi se ne sviđa. Malo mi je konfuzna. To je moj ukus.  Prošla mi je nekako bila više keči i lakše se pamtila. To ne znači da ova neće dobro da prođe. Sve one super pevaju i dobro izgledaju. Možda sam više i navikla na onu pesmu – završila je.

Ostatak intervjua sa Gocom, koji je uradila naša novinarka Nina Stamenović, možete pogledati u nastavku:

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz