Pretraži

„NE SMETAJU MI TE PRIČE“: Tanja priznala da je Draško muškarac po „njenoj meri“

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Kako pevačica sada tvrdi, ona je sama dve godine, ali bi joj odgovarao muškarac baš poput Draška, te joj povezivanje sa njim u medijima, kako kaže, ne smeta.– To je više medijska želja da ja nađem sebi neku srodnu dušu, sami ste mi nakačili nekoga ko bi iole odgovarao mom temperamentu sada. Pošto sam ojačala, možda bi mi i bio potreban tako neki. Nisu mi smetale te priče. Dve godine sam sama. Nikad mi lepše nije bilo. Niko se ne usuđuje da mi privuče pažnju. Spremna sam na ljubav – rekla je Tanja.

Njihovu navodnu vezu fanovi su mogli da isprate u medijima, kada su se pojavile brojne spekulacije o njihovoj ljubavi, raskidu, kao i o Tanjinoj navodnoj trudnoći.

Photo: Instagram/tanja_savic_private

Photo: Instagram/tanja_savic_private

Međutim, ona nijednom nije potvrdile ta pisanja, ali veruje se da su pripadnici sedme sile "uhvatili" Savićevu na ručku sa mladim političarem, nakon njenog nedavnog nastupa u Banjoj Luci.

Ali, kao i sada, pevačica je tada rekla da su u pitanju samo nagađanja i ništa više.

  • O mom ljubavnom životu se mnogo nagađa i piše, ali ja sam odlučila da ne pričam o tome, jer šta god da kažem, izvuče se iz konteksta, te mi je bolje da ćutim i posmatram. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz