Pretraži

NE SMEM NI DA ZAMISLIM KAKVA JE TO SITUACIJA… Marija Šerifović ceo honorar od 4. koncerta daje Anji koja je izgubila porodicu u požaru (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/serifovic
  • Vi koji živite u Beogradu verovatno znate za nevolju koja se dogodila na Novom Beogradu i požar u kojem je život izgubilo 6 ljudi – počela je Marija obraćanje.

  • Na društvenim mrežama se već 48 sati deli informacija vezano za devojku koja se zove Anja, koja je ostala bez oba roditelja, brata i dva kućna ljubimca. Akcija je u toku, uplaćuje se novac za Anju, pa vas sve molim da uplatite koliko imate. Kad ostanete bez ičega, ta mala pomoć znači – rekla je pevačica.  • Što se mene lično tiče, znate da je 26. marta trebalo da odrzim četvrti koncert, koji je u ovom trenutku pomeren za april. Ako to bude tako, super, a ako budemo u problemu sa svime što nas okružuje – pomerićemo ga nekad za maj.

  • Htela sam da kažem da ću ja svoj kompletan honorar od četvrtog koncerta predati Anji i ovim putem apelujem na sve svoje zaposlene da se odreknu makar dela honorara od 4. koncerta, da jednoj mladoj devojci koja ima 22 godine pomognemo, da joj život makar bude lakši, jer ne smem ni da zamislim kakva je to situacija, katastrofa i užas – rekla je Marija.

Ovaj Marijin gest su podržale njene mnogobrojne kolege. Između ostalog i Teodora Džehverović i Nikolija su uplatile novac za Anju.

Pored toga, akciji prikupljanja novca će se pridružiti i vlasnici IDJ kompanije, Đorđe Trbović i Andrej Ilić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏻 PORUKA ZA ANJU STOJANOVIC 🙏🏻

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Mar 24, 2020 at 5:19am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz