Pretraži

„Ne skidam taj džemper već dve godine, nosim ga svako jutro“: Poznati voditelj šokirao priznajem o poklonu koji je dobio od mlade manekenke

Showbiz
0
Photo: Instagram/gigihadid

Poznati voditelj Džimi Falon šokirao je izjavnom u kojoj je priznao koliko vezan za džemper koji je dobio na poklon od mlade mankenke.

Điđi Hadid važi za jednu od najlepših i najplaćenijih manekenki sveta. Ona je prepoznatljiva po originalnom i kvalitetnom ukusu za modu, kao i skupocenim modnim komadima koji se nalaze u njenom ormaru.

Ipak, ako je suditi po poslednjoj izjavi voditelja Džimija Falona, ona nije samo dobra u odabiru odevni komada za sebe, već ih savršeno bira i za druge ljude.

Foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia

Naime, voditelj je manekenku 2022. godine ugostio u svojoj emisiji, a tom prilikom mu je ona poklonila džemper u boji senfa, što je svakako bio lep gest, ali se ni ona nije nadala da će njemu taj džemper toliko značiti.

Naime, Falon se sada pojavio na premijeri filma Rajana Rejnoldsa pod nazivom “Deadpool & Wolverine”, a kako je tom događaju prisustvovala i manekenka on je iskoristio trenutak pa se prisetio tog znaka pažnje.

“Dala mi je džemper iz njene modne linije džempera. Ne skidam ga već dve godine. Svakog jutra ga nosim kad idem na sastanak. I rekao sam da treba da dođe u emisiju opet. Pokazaću joj. Ovo je najbolji džemper. Tako udoban. Sviđa mi se”, raspričao se Džimi o poklonu.

Foto: Printscreen/Youtube: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Ona je takođe odabrao stranu u filmu u kojoj se vodi borba između junaka u crvenom – Deadpool i junaka u žutom odelu – Wolverine.

“Možda naginjem ka Wolverine opciji… Zbog boje”, odgovorio je voditelj, a mnogi su se našalili da je to zbog džempera.

Tokom intervjua, manekenka je tada Džimiju rekla da je njen modni brend usredsređen na održivost koju ona želi da promoviše.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz