Pretraži

„NE ŠALJE NOVAC DETETU“: Tristanova ljubavnica, sa kojom je varao Kloi, isprozivala košarkaša

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Ona, kako pišu američki mediji, tvrdi da ne učestvuje u odgajanju njihovog sina i ne plaćanja alimentacije.

  • Tristan Tompson nije učinio ništa kako bi podržao njihovog sina. Nije pokušao ni da upozna dete niti je pružio bilo kakvu finansijsku pomoć Marali i sinu – rekao je njen advokat za Entertainment Tonight.
Photo: Instagram/realtristan13

Photo: Instagram/realtristan13

 

Prema računici advokata, košarkaš bi trebalo da plaća 40.000 dolara za svako dete. Sa Džordan ima sina Prajsa (5), sa Kloi ima kćerku Tru (3), dok s Marali ima sina koji se rodio u decembru prošle godine.

  • Ako uračunamo troškove stanovanja ostane mu 5 miliona dolara godišnje, a nešto manje od trećine treba da plaća na alimentaciju. To je milion i po dolara godišnje – zaključio je advokat.

Tristanova ljubavnica je, pored tužbe, podelila i poruke koje je razmenila s košarkašem kao dokaz njegove ucene. Tražio je od nje, tvrdi, da prekine trudnoću jer ne planira biti uključen u život deteta.



– Znaš kako se osećam. Moji osećaji se uopšte nisu promenili. Uopšte neću biti uključen i ako misliš da će ti rađanje ove bebe pomoći da dobiješ nešto novca, potpuno si pogrešila – glasila je SMS poruka koju je navodno poslao Tristan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz