Pretraži

„NE PRIKAZUJU SE KAKVI SU STVARNO“: David Radosavljević opleo po influenserima (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

David je izneo svoje mišljenje o cancel kulturi, za koju smatra da je potrebno uvesti i kod nas, ali da to bude u umerenim granicama.



Kako je rekao, mnogi influenseri se na društvenim mrežama prikazuju drugačije od onog ko su oni u stvarnom životu, što može imati 

Ljudi sebe na mrežama dižu na mnogo pogrešan način. Neću da dajem imena, ali ima dosta njih za koje znam da se prikazuju na mrežama drugačije od onoga kakvi su stvarno – započeo je on pa objasnio:

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV


–  Mada, na Instagramu možeš da se prikažeš kako god, ali ono što je suštinski važno je da se uživo ne ponašaš nadmeno ili uzdignuto samo zbog toga što imaš 100.000 pratioca. Takođe, mnoge influenserke ali i influenseri se fotošopiraju zbog čega se deca koja ih prate osećaju loše, smatraju da nisu lepa ili dovoljno dobra – poručio je Radosavljević.

Zbog toga, navodi on, treba uvesti cancel kulturu.

Naravno, postoje na mrežama i oni koji donose dobro, ali treba biti oprezan. Svaka aplikacija je toksična, tako da razmislite dobro pre nego što nešto postavite ili uputite hejt komentare – zaključio je on. 

Pogledajte novo izdanje emisije "HOT ID" i saznajte šta je David rekao o rizičnim situacijama u njegovom životu, ko mu je bio celebrity crush, šta je poslednje pretraživao na Googlu i sa kim se najčešće dopisuje:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz