Pretraži

NE POSTOJI DOKTOR ZA OVAKVO TELO: Karleuša ušla u sukob sa Internet hejterima

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Jelena se odlično zabavlja na letovanju, što može da se vidi po fotkama koje deli sa svojim pratiocima. 

Međutim, iako je na odmoru odlučila je da se upusti u raspravu sa Instagram hejterima koji su iznosili tvrdnje kojim je sve tehnikama Karleuša postigla ovakav izgled. 

Sve je počelo kada joj je hrvatska blogerka Ela Dvornik uputila kompliment, napisavši joj da želi i ona ovakvo telo kao što ima ona nakon dvoje dece, usled čega su usledili odgovori "fanova". 

Mnogi su se upustili u raspravu i dali sebi za pravo da komentarišu da Jelena ima takvo telo zbog operacija, liposukcije i kako nije tačno da ne vežba. Međutim, Jelena nije ostala imuna na komentare, pa se oglasila i ona. 

  • Ja ne vežbam, ali dvadeset i pet godina pevam i igram, moji koncerti su krvnički teški i naporni. Moji mišići nisu pali s Marsa, niti ih je stvorio doktor. Imam odličnu genetiku na sve to, prirodno sam mišićava i vretenasta, tako da nema nikakvih tajni, niti razzlog da me od nečeg bude sramota. 
Screenshot: Instagram/ karleusastar

Screenshot: Instagram/ karleusastar

 

  • Budalaština. Zdrava pravilna ishrana. Ne postoji doktor koji ovakvo telo, mišiće, kožu, građu itd može da napravi,ne laži sebe a ni druge – bio je odgovor samo na jedan od zajedljivih komentara. 

Jelena je izdvojila vreme i da posavetuje one koji su stali na njenu stranu i pohvalili njen izgled i izrazili želju da budu kao ona.

  • Ne postoji takav doktor. Vodi računa o ishrani i bićeš super, a ove budale što misle da postoji doktor za ovakvo telo neka se teše.
Screenshot: Instagram/ karleusastar

Screenshot: Instagram/ karleusastar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz