Pretraži

,,NE OSEĆAM POTREBU DA SE BILO KOME IZVINJAVAM“: Katarina Živković iskreno o lošim trenucima u svom životu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković je jedna od pevačica koja je od početka pandemije korona virusa otkrila da se ne oseća dobro zbog cele situacije, i da joj je vrlo teško što ne nastupa i nema kontakt sa svojom publikom.



Ona je društvenu mrežu Instagram iskoristila da svima stavi do znanja kako se zapravo oseća.

Ne osećam potrebu da se bilo kome izvinjavam kada se osećam loše ili kada jednostavno ne mogu da se javim na telefon jer mi je dan loš. Kada ne mogu da se smejem jer mi nije do smeha. Ne osećam potrebu za pravdanje jer ništa nisam skrivila. Ne osećam potrebu da budem u centru pažnje niti je svojim postupcima izazivam. Svoje pojavljivanje u medijima doziram, nisam uvek raspoložena za usputnja ćaskanja ni razgovore, jer ne umem da lažem a sreća se ne fejkira. Osećam potrebu za razumevanjem i solidarnošću. I ne verujte Instagramu i drugim socijalnim mrežama da su javne ličnosti uvek srećne, ispunjene i sređene 24/7, brige i probleme imaju svi ljudi na ovom svetu kojim god se poslom bavili… – objasnila je ona.

I za kraj imala je jednu poruku i savet za sve ljude koji je prate i podržavaju.

– Budite fini jedni prema drugima, i vaše je legitimno pravo da se ponašate u skladu sa svojim osećanjima, bez potrebe da se bilo kome pravdate ili izvinjavate. Volim vas – završila je ona.

Photo: Instagram/katarina_zivkovic_official

Photo: Instagram/katarina_zivkovic_official

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz