Pretraži

„NE OSEĆAM DESNU STRANU TELA“: Britni Spirs otkrila da ima oštećenje živaca

Showbiz
0
Photo: Instagram/ britneyspears

Naime, ona je na Instagramu otkrila da ima problem sa živcem zbog kojeg joj trne desna strana tela.– Sada plešem u ritmu, Viktorija…da… Oštećenje živaca na desnoj strani mog tela… nema leka osim Boga, pretpostavljam… Oštećenje živaca ponekad nastaje kada vaš mozak ne dobije dovoljno kiseonika… Mozak ti se doslovno gasi… bla bla bla stara priča… Na tom mestu nisam disala… Oštećenje živaca uzrokuje utrnuće delova tela. Budim se tri puta nedeljno u krevetu i ruke mi budu potpuno utrnute… Živci su sitni i osećam se kao da mi igle prolaze desnom stranom tela, sve do vrata, a deo koji me najgore boli je slepoočnica na glavi. Peče i strašno je – napisala je Britni uz video na kojem pleše i dodala:

 Posljednje 3 godine otkada više nisam na tom mestu, bila sam u blagoj nesvestici, nisam mogla da se suočim s tim. Kao da je bilo previše zastrašujuće biti ovde. Iako moj Instagram nije bio na nivou većine…hej, dao mi je postojanje i doveo me ovde. Smešno je, ali kada plešem ne osećam bol. Kao da moj um doslovno odlazi na mesto mog unutrašnjeg deteta – poručila je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Prema njenim rečima, konačno je uspela da pronađe lek, te se sada oseća bolje.

– I iako se ne krećem kao što sam pre … zaista verujem da mi je moja vera dala snage za to. Božjom milošću konačno sam pronašla lek gde zapravo osetim kako mi kiseonik ide u mozak i kroz vrat. Oči su mi sada otvorenije i mogu pravilno dab držim glavu. U svakom slučaju, osećam se mnogo bolje, mogu disati… Osećam se pametnije jer pa, Isuse, sad mogu disati…U svakom slučaju, sada dišem i mogu da plešem u ritmu, Viktorija. Šaljem svoju ljubav svakome od vas… Ovo sam ja jutros … Sad ću usisati – zaključila je Britni.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz