Pretraži

NE ODVAJAMO JE OD PORODICE: Đole Đogani i Luna zakopali ratne sekire

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Đole Đogani i njegova bratanica Luna Đogani nisu bili u dobrim odnosima i javno su se prepucavali, a sada je Đogani otkrio da su se on i Luna pomirili.

Đogani je, inače, kritikovao svoju bratanicu dok je u rijalitiju bila u vezi sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, a ona mu je uzvratila optužbama da je kriv za njenu alopeciju, jer joj je priređivao stresove.Denser je, kako je rekao, oprostio Lunu za sve što je rekla o njemu, a on i njegova supruga Vesna Đogani istakli su da vole Đoganjevu i da je ne odvajaju od svoje porodice.

– Mi Lunu volimo! Ona je naše dete, naša duša! Ne odvajamo je od porodice. Jedva čekamo da se porodi, da dođe bebica i da je vidimo. Naravno da ćemo da posetimo nju i Marka Miljkovića. Srećni smo što Gagi postaje deda – rekli su Vesna i Đole.

– Oprostio sam joj sve što je rekla za mene. Idemo dalje kao porodica. Luna već sada izrasta u predivnu ženu! Uveren sam da će biti sjajna majka, pažljiva i brižna – rekao je denser za domaće medije i dodao: 

– Sutra je novi dan. Odrasli smo ljudi, treba da sednemo i razgovaramo. Ona je mlada, ali će sazreti kad postane majka i drago mi je zbog toga – dodao je Đogani.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz