Pretraži

Ne nazire se kraj rata između Anđeline i Breda

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Anđelina je ovoga puta uputila optužbe na račun bivšeg supruga da koristi svoj selebriti status kako bi imao povlastice na suđenju, kada je u pitanju starateljstvo nad njihovo šestoro dece. 

To je odgovor holivudske glumice na zahtev koji je uputio advokat Bred Pita sudu, da se poništi odluka o razrešenju sudije koji nadzire njihovu parnicu. 



Anđelinini advokati  naveli su da je ovakva igra poslednji pokušaj slavne osobe koja traži poseban tretman, a ove sudske spise na uvid je dobio ,,Page Six".

Poznati holivudski par vodi raspravu i oko podele imovine, tačnije francuskog imanja Château Miraval, koje su kupili zajedno dok su bili u braku, prema pisanju stranih medija. Bred je pokrenuo pravne korake u Luksemburgu, kako bi zaustavio Anđelinu u prodaji svojih deonica.

Glumica je na razne načine pokušala da spreči Breda Pita u unosnom poslu s nekretninama, želeći da mu onemogući zaradu, a u to spada i prodaja njihovog francuskog dvorca, prema pisanju stranih medija. Glumac je sad optužio Anđelinu da je pokušala da proda 50 odsto svog udela u imanje, a da mu prethodno nije dala ponudu da je on isplati i postane stopostotni vlasnik.

Njihov prvobitni dogovor je bio da će jedan drugog pitati i ponuditi kupovinu, ukoliko budu prodavali deonice nečega, ali Anđelinu to nije zanimalo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz