Pretraži

„NE MOGU NIŠTA DA UŠTEDIM“: Kaja Ostojić priznala da živi u iznajmljenoj nekretnini, pa otkrila detalje o kući koju gradi na Kosmaju

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Ona se takođe vratila i pevačkoj karijeri, te redovno nastupa i snima nove pesme. Kaja je pre izvesnog vreme započela izgradnju kuće na Kosmaju, s obzirom na to da nema nekretninu u svom vlasništvu.Za svoju oazu mira, pevačica je isplanirala i terene i bazen, ali nije sigurna da li će sve to moći finansijski da isprati.

Završavam radove na Kosmaju, i posle toga će sigurno biti ona čuvena rečenica: “Ko živ, ko mrtav“. Pravim kuću koja je predviđena za odmor. Biće bazen, lepa plaža… Veliki je plac. U planu je i izgradnja sportskog terena, ako budem imala novca za to. U isto vreme bih imala i razonodu i trening. Moramo svi živeti sa tim da su cene svuda ogromne. Nisam ekonomična nikako. Nemam kasicu prasicu ni za sitninu. Ne uspevam bilo šta da uštedim. Nemilice mi odlazi novac. Ulažem u kuću, pesme, spotove… Ovim tempom kojim sam sada krenula ne mogu ništa da uštedim. Pritom imam ćerku koja studira u Americi, ne bih nikome poželela da bude u mojoj koži. Međutim, uvek verujem u energiju koju privlačiš. Ako štediš, nećeš imati nikada. A ako sve radiš na veliko, onda ti i dođe na veliko. Volim da trošim novac na garderobu, cipele pogotovo – rekla je Kaja za "Blic", a potom se osvrnula na to što trenutno živi kao podstanar.

Preselila sam se u novi stan i jako sam srećna tamo. Imam super prostor za sebe. Iznajmila sam nekretninu, međutim želja mi je da u budućnosti kupim stan u Beogradu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz