Pretraži

„NE MOGU DA PRONAĐEM MIR“: Kikina majka prolazi kroz agoniju

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/

Kikina majka Nataša još uvek ne može da se pomiri sa tim gubitkom, a juče je objavila i njihov zajednički video, koji jutjuberka nije stigla. 



Ona se sada oglasila za medije i otkrila da se neće smiriti dok ne sazna pravi uzrok smrti svoje ćerke, jer smatra da Kika nije izvršila samoubistvo.

  • Otkako je Kika preminula, ja prolazim kroz agoniju. Pitaju me ljudi odakle crpim snagu, ne znam šta da im kažem. Ne mogu da pronađem mir, ne jedem, ne spavam. Čim zadremam kroz glavu krenu da mi prolaze pitanja, sećanja, sve nelogičnosti u vezi s Kikinom smrću. Znate, ja nisam majka koja zato što ne može da se pomiri s gubitkom deteta izmišlja scenarije po glavi. Samo želim da saznam istinu, to dugujem Kristini. Ja na ovom, a Kika na onom svetu neće pronaći mir dok se ne sazna šta se sa njom dogodilo – govorila je Nataša za ''Alo''.

Podsećamo, Kika je preminula prethodne godine u noći između 8. i 9. decembra, a obdukcionim nalogom zvanično je utvrđeno da je Kika preminula usled trovanja opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam.

Ona se poslednjih godina borila sa bulingom, odnosno sajber nasiljem, a njena majka i dalje tvrdi da je umrla pod nerazjšnjenim okolnostima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz