Pretraži

„NE MOGU BITI PONOSNIJA“: Lili-Rouz podelila utiske nakon ovacija za oca i ćerku

Showbiz
0
Photo: Instagram/lilyrose_depp

Nedavno je na festivalu u Kanu prikazan film Džonija Depa, prvi u kom se glumac pojavljuje nakon problema na privatnom planu i suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd.



Nakon prikazivanja filma, publika je Depa nagradila sa sedmominutnim, gromoglasnim aplauzom.

Lili-Rouz, Džonijeva ćerka, koja je i sama nedavno započela svoju glumačku karijeru, oglasila se ovim povodom i otkrila da ne može biti ponosnija.

Presrećna sam zbog njega. Baš sam uzbuđena. Sjajno je što možemo da radimo na projektima na koje smo preponosni –  rekla je Lili.

Mlada glumica je i sama dobila ovacija, na nedavnom prikazivanju prvih nekoliko epizoda njene i The Weeknd-ove drame, The Idol.

Ovo je bio prvi put da sam gledala seriju sa publikom, a da to nismo ja, Sem, Ešli i Abel, kako sam gledala prvih nekoliko epizoda. Ali bilo je neverovatno. Osećala sam kao da sam na nekoj prelepoj proslavi i kao da je ovo kruna svega kroz šta smo prošli zajedno i predivnog procesa u toku snimanja. Stvorili smo ovu malu porodicu zajedno, tako da je ovo zaista bilo lepo – rekla je Lili i dodala koliko je zahvalna na publici.

Toliko smo srećni zbog reakcija publike iz prostorije. Bilo je zaista divno gledati reakcije i što smo konačno bili u prilici da podelimo sa svetom nešto na šta smo zaista svi ponosni.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz