Pretraži

„NE MISLIM DA SAM POSEBAN“: Luke Black otkrio detalje svog odrastanja, kako je došao do svog imena i kako se nosi sa negativnim komentarima

Showbiz
0
Screemshot: Instagarm/lukeblackmusic

Pevač jedinstvene pojave i ekscentričnog nastupa je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" je otkrio da je u tinejdžerskim danima osmislio svoje scensko ime, kao i to da bi se sada možda opredelio za neki drugi.



  • Luke je anglicizovana verzija imena Luka. Sad mi je krivo što se ne zovem Luka jer me svi u Srbiji zovu Luka Black. Lepo je ime, hvala mami. Black u prevodu znači crno i to je nešto što sam ja kao dramatični tinejdžer krenuo da nosim sa 13, 14, 15 godina. Smatrao sam da je muzička industrija i muzička scena u Srbiji vredna žaljenja. Žalio sam je 40 dana kao što su to naši običaji. Dok sam nosio tu boju došla mi je inspiracija, koja je bila drugačija od onoga što sam pisao sa 12-13 godina, bila je mnogo kvalitetnija pa sam eto mislio da je zbog toga što sam nosio tu boju ali verovatno je to zrelost koja je došla, ili nezrelost. Hteo sam da odam počast toj boji koju sam nosio i sada sam, eto, zaglavljen sa tim imenom, ali sam stvarno presrećan.
Foto: Andy Von Pip / Zuma Press / Profimedia

Foto: Andy Von Pip / Zuma Press / Profimedia

Njegovi roditelji i danas žive u Čačku, a Luka stalno ističe koliko je vezan za njih i kako ceni porodične vrednosti koje su mu usadili. Pevač je naveo da se uvek iznenadi kada za sebe čuje ili pročita kako je lepo vaspitan, s obzirom da je to za njega najnormalnija stvar i da sebe sada u tridesetim godinama ne doživljava kao posebnog.

Mislio sam da sam poseban sa 13 godina, sa 19, ali sada sa 30 ne mislim da sam uopšte poseban. Ljudi sa kojima sam se ja okružio, pa čak i moja porodica, kod njih nikada nisam imao viđenje neke nepristojnosti. Stvarno sam mislio da su svi pristojni u Srbiji pa mi je bilo čudno da čujem da su to neke jače strane: elokvencija, zvuči kao da je načitan… Volim da čitam poeziju zato što je to jako kratko i super je za manjak koncentracije koju imamo kao generacija zbog interneta i svega – rekao je Luka, a potom se osvrnuo na negativne komentare, kao i na to kako se nosi sa njima.

Ni ne nosim se. To je mehanizam, vidim negativan komentar ali može da me dotiče, a može i da me ne dotiče i ne dotiče me. Presrećan sam što sam dostigao nirvanu što se tiče toga. Ne možemo graditi sebe iz neke negativnosti i stalno se treba koncentrisati na pozitivne komentare jer ih baš ima – rekao je pevač za Blic TV.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz