Pretraži

NE LIČI NA SEBE: Selena Gomez postala plavuša! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/selenagomez

Selena je podelila fotografiju na Instagram nalogu svoje linije „Rare beauty“, a fotka je napravila pravu pometnju među njenim pratiocima. 

Pevačica i glumica koja se proslavila u Dizni projektima, prepoznatljiva je po svojoj braon kosi, a sada je odlučila da ode u drugu krajnost, a u pitanju je platinasto plava boja. 



  • Novi izgled. Moram sada da izaberem novi "Rare beauty" karmin i rumenilo sada – napisala je ona u opisu fotografije, uz emotikon srca. 

Pevačica je u komentarima dobila samo pozitivne komentare, a fanovi su bili vidno oduševljeni, pa se ispod fotografije mogu naći poruke podrške poput: ,,Blondlena se vratila", ,,Nisam je čak ni prepoznala", ,,Ova fotografija mora da bude i na njenom zvaničnom nalogu" i mnogi drugi. 

Kako sada izgleda planetarno popularna pevačica i glumica možete pogledati u nastavku. 

Podsećamo, Selena je nedavno bila u centru pažnje nakon što je izjavila da razmišlja da se povuče da muzičke scene, jer, kako je navela, smatra da nije dovoljno cenjena u muzičkoj industriji. Fanovi su zbog ove izjave doslovno pali u depresiju i pisali peticije, ali nakon nekog vremena Selena je odlučila da svojoj muzičkoj karijeri ipak pruži još jednu šansu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz