Pretraži

NE KRIJE RADOST: Kaća Grujić se nakon tri meseca od porođaja vraća nastupima (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/katarinagrujic.doll

Kaća se 15. decembra porodila, kada je na svet donela ćerku Katju, koju je dobila sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a par je pre dva dana objavio i da su pazarili nekretninu u luksuznom delu Beograda.

Porodični život započeće u stanu koji broji 108 kvadrata, a za koji je Gobeljić, prema pisanju medija, izdvojio čak 408.000 evra.

Photo: Instagram/gobeljamg7

Photo: Instagram/gobeljamg7

Katarina je inače nakon samo dve nedelje od porođaja obožavaoce zasenila svojom vitkom figurom, kada su mnogi komenatrisali da pevačica izgleda toliko dobro, kao da nije bila ni trudna.

Sada je još jednom rešila da obraduje svoju publiku, jer je na Instagram profilu najavila da se vraća muzičkim nastupima.

  • Dragi moji, posle kratke, ali slatke pauze, srećnih i prelepih dogadjaja koje su mi se desile u 2021. godini, na red je došla jos jedna moja sreća, a to je povratak muzici i sceni – napisala je ona i dodala:


–  Od marta 2022. na moju veliku radost družimo se na mojim nastupima, da ponovo pevamo moje hitove, djuskamo do jutra i pravimo nezaboravne trenutke! Hvala vam sto ste godinama tu i sto upotpunjujete moju sreću – napisala je Kaća na Instagramu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz