Pretraži

NE KAJE SE: Ljupka Stević priznala da bi ponovo napravila isti skandal

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ ljupkastevic

Pevačica mu je demolirala dva automobila, zbog čega je mesecima bila glavna tema u javnosti. 

Ljupka se ni danas ne kaje zbog pomenutog događaja koji bi, kako tvrdi opet ponovila:  • Nikada ne treba da razmišljamo šta bi bilo kada bi vratili vreme. Vreme ne može da se vrati i stvari koje smo učinili ne možemo da promenimo. Apsolutno stojim iza svega i sve bih isto uradila. Ne kažem da je to ispravno, ali u tom trenutku sam tako postupila. Stojički sam sve podnela i iznela i da nije bilo tako možda bih još sto godinama bila u tom začaranom krugu i gubila godine ziveći u iluziji – rekla je ona, pa dodala. 

  • Uvek ponavljam, neka moj primer bude svim devojkama koje sebe zavaravaju i lažu. U proteklih godinu dana stotine devojaka mi se lično obratilo sa sličnom pričom i jako mi je žao što prolaze kroz pakao prevare, obmane, manipulacije svojih izabranika. Toga je bilo i biće, a na nama je da li ćemo gutati priče ili izabrati život gde znamo šta hoćemo i želimo, a šta nikako ne dolazi u obzir. 

  • Nisam u kontaktu sa pomenutom osobom i tako će ostati, to je moj izbor – istakla je ona.

Govoreći o karijeri Stevićeva je nagasila da joj skandal uopšte nije uticao na posao.

  • Kada govorimo o uticaju te situacije na karijeru, mislim da su te dve stvari nespojive i da moj privatan život u jeku korone nema dodirnih tačaka sa mojim poslom. Nisam uočila razliku, na mojim nastupima je uvek puno i ljudi dolaze zbog dobrog provoda i muzike, a ne zbog proslogodišnjeg haosa – dodala je Stevićeva.
 
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz